logo

logo

tiistai 3. maaliskuuta 2015

O . L . U . E . M . M . E




Pihamaan Panimon oluet ovat suomalaisia pienpanimo-oluita, joissa maistuu käsin tekeminen ja suuri halu tehdä asiat huolella.


Teemme yksinkertaisia, maistuvia oluita yhdistellen ennakkoluulottomasti eri maiden hiivoja, humaloiden oluet täyteläisiksi ja maukkaiksi, Suomalaisen suuhun sopivaksi.


Tällä hetkellä valmistetaan suodattamattomia pintahiivaoluita, joissa myös hiiva antaa valmiille tuotteelle oman makunsa. Lisämausteena käytämme ylpeydellä oluissamme myös oman pellon viljaa.















 


 
Ennen vanhaan, silloin vanhaan hyvään aikaan joulupöydä notkui herkkuja ja tuhtia ruokaa, sillä vanhan kansan mukaan jouluna saa syödä yölläkin. Jouluolut pantiin Annan päivänä ja sitä sai jo Tuomaan päivänä vähän maistella.
Tämän oluen valmistuksessa on käytetty paahteisia maltaita joiden aromista saadaan perinteitä kunnioittava, runsaan tumma jouluolut. Kevyesti humaloituna se saattelee tuhdin jouluaterian mukavasti alas kurkunpieliä pitkin.


 
Lunta on tulvillaan Suomineidon helmat. Olut saa olla tummaa kuin öinen taivas ja vahvaa kun hämäläisnuorukainen.

Nautiskele pitkään kypsyneiden patalihojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti