logo

logo

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Tästä lähtee!

Tänään sain käteeni avaimet. Uuden Panimon avaimet!

Varastohalli näyttää kovin kovin avaralta ja tuoksuu tuoreelle maalille. Avara tila antaa tilaa ajatuksille ja ideoille. Ensimmäinen ajatus; tähän tarvitaan sohva! Uuden karhea (vaikkakin Panimo ei sijaitse uudessa, juuri rakennetussa hallissa) toimistoni huutaa sohvaa, johon heittäytyä hakemaan inspiraatiota.
Ikkunnalisessa, siis tuotantotilaan ikkunnallisessa toimistossani voin pian ihailla kiiltäviä käymisastioita ja mietiskellä uusia reseptejä. Mitähän kaikkea sitä kehittyykään...

 

Ensimmäisen olueni tein jo pari viikkoa sitten. Huomenna olisi tarkistettava mitä siitä tuli. Tunnustettakoon että ei se toki ole Panimomme ainoa olut. Vanhemmat ja kokeneemmat mestarit ovat panneet useamman oluen jo alulle ja ovat jo pulloonkin ehtineet. Mutta Minun Oma Ensimmäinen olut! Hikistä hommaa. Tähän asti panimomme on toiminut (tai noh, ehkä toiminut on väärä sana) tähän asti olutta on laitettu alulle 7 neliön kopissa, toisessa rakennuksessa. Viinitilan nurkassa. Siinä kun keittelee vettä ja vierrettä, ilmanlaatu on aika trooppinen! Mutta samalla tuntee tehneensä ja samalla ihan jokaisen aromin tuntee myös itse. Kovin on käsityövaltaista. Ja siksi niin mukavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti